Yaşam

Boran Kuzum: ‘Popom çok konuşuldu, dublör kullanmadım’

“Mucize Aynalar” filminin iki başrol oyuncusu Cengiz Bozkurt ile Boran Kuzum, gazeteci Birsen Altuntaş’ın YouTube kanalına konuk oldu.

Kuzum, katıldığı programda “Bihter” filmiyle ilgili açıklamalarda bulundu. “Bihter” filminde poposunun görüldüğü sahnenin çok konuşulduğunu hatırlatan Kuzum, şu ifadeleri kullandı:

‘ÇOK KONUŞULDU, DUBLÖR KULLANMADIM’

“Bihter filminde popom çok konuşuldu. Dublör kullanmadım. Niye dublör kullanayım? Yani şöyle ki; bu kadar sansür altında yetişen genç sanatçı adayları olarak öyle kararlar vererek aslında kendi çapımızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu da benim aldığım kararlardan biriydi. Bizim ülkemizde genelde sevişme sahneleri çekildiği zaman seyirciye bırakılır ya, sevişmiş bunlar gibi bir şey anlar seyirciler.”

‘ÜLKE TAMAMEN ALIŞIK OLMAYINCA BÖYLE OLUYOR AMA PİŞMANLIK YAŞAMADIM’

Hayır bu sevişme sahnesi ise biz hayatın her şeyini yansıtmakla mükellefsek bunu sevişme sahnesi gibi çekmemiz lazım. Benim de bu konuyla ilgili bir çekincem yok. Farah (Zeynep Abdullah) senin var mı, yok… Tamam, böyle yapacağız. Böyle bir şey yapıyorsun, bir hikaye anlatıyorsun ama ülke tamamen alışık olmayınca böyle oluyor ama ben pişmanlık yaşamadım…”

Bozkurt ile Kuzum’un verdiği röportajın tamamına buradan ulaşılabilir.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

derikhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu